Gemengd Koor InBetween zingt voor het goede doel!
Gemengd Koor InBetween zingt voor het goede doel!

InBetween brengt Sweet Memories

BRUMMEN - Misschien niet heel bijzonder, een koor wat 25 jaar bestaat, maar voor Gemengd Koor InBetween in Brummen is het speciaal vanwege de manier waarop hun zilveren jubileum zal worden gevierd. Met een inspirerend concert op 4 april a.s. zorgt het koor voor Sweet Memories (zoete herinneringen) en vraagt daarmee aandacht voor de ouderen, Alzheimerpatiƫnten en hun mantelzorgers in de Gemeente Brummen.


Met de opbrengst van dit concert worden in april drie muzikale middagen georganiseerd op Tolzicht, Beekwal en bij het Geheugensteunpunt Brummen. Aan het jubileumconcert zelf werken mee Popkoor Young Voices, Eerbeek, Jan Jaap Nuiver (piano) en Willeke Wildeboer (dwarsfluit) Nieuw repertoire wordt afgewisseld met klassiekers uit de afgelopen 25 jaar. Denk hierbij aan Beatles en Queen. Samen met Young Voices wordt het prachtige Hallelujah van Lennart Cohen gezongen. Alle reden om te komen. Het sympathieke doel, een leuke muzikale avond of gewoon om het zilveren feestje mee te vieren! Nog een extra reden: Uw toegangskaartje is tevens uw lotnummer. Dankzij lokale ondernemers zijn er een aantal leuke prijzen (bv. restaurantbonnen) mee te winnen. Kom dus op 4 april en wees zuinig op dat kaartje!


Inloop 19.30 met gratis koffie/thee, aanvang concert 20.00 uur in de Oude of Pancratiuskerk in Brummen. Kaarten (7.50, kinderen 3,-) zijn aan de deur verkrijgbaar of via de leden van InBetween.