Informatie over ‘digitaal belastingaangifte’

BRUMMEN/ TWELLO - Binnenkort moet de jaarlijkse belastingaangifte weer door miljoenen Nederlanders ingevuld en ingediend worden bij de Belastingdienst. Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het is natuurlijk een vereiste de aangifte juist in te vullen, maar ook is het van belang om geen aftrekposten te vergeten.

Om je te helpen met dit ingewikkelde klusje, komt belastingdeskundige Rien van der Linden op woensdag 11 maart in de Bibliotheek in Twello en in Brummen. Hij geeft uitleg over het digitaal invullen van de belastingaangifte en beantwoordt alle vragen uit het publiek. Rien Van der Linden vertelt eerst in het algemeen over de belastingaangifte. Daarna bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen. Het daadwerkelijke invullen van de belastingaangifte vindt niet plaats, dat kan elke bezoeker als het goed is na de informatiebijeenkomst zelf. Deze bijeenkomst is puur informatief bedoeld om er later zelf mee aan de slag te kunnen gaan.

De informatiebijeenkomst vindt op 11 maart plaats van 13.00 tot 14.30 uur in de Bibliotheek in Brummen. Toegang is gratis, lidmaatschap is niet nodig. Aanmelden is verplicht via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.