Afbeelding
Foto:

Aanrijding

EERBEEK - Op donderdag 20 februari 2020 om 19:00 vond op de kruising van de Loenenseweg met de Rembrandtlaan te Eerbeek een aanrijding tussen twee personenauto’s plaats. De bestuurder van een Ford Fiesta verleende geen voorrang aan een op de Loenenseweg rijdende Suzuki Alto. Meerdere getuigen verklaarden dat de Suzuki geen verlichting voerde.


Vernieling

BRUMMEN - Tussen vrijdag 21 februari om 08:00 uur en zaterdag 22 februari om 08:00 uur is aan de L.R. Beijnenlaan te Brummen het toegangshek naar de voetbalvereniging vernield.


Zakkenrollerij

BRUMMEN - Op vrijdag 21 februari 2020 tussen 14:30 en 15:05 uur is aan het Graaf van Limburg Stirumplein te Brummen een bejaarde man in de hal van een appartementencomplex van zijn bankpas beroofd. Melder liep met zijn rollator het complex binnen en er kwamen twee jongens bij hem lopen die hem zogenaamd wilden helpen. Hij heeft duidelijk aangegeven dat hij geen hulp nodig had, maar de twee jongens kwamen toch bij hem lopen. Op een bepaald moment voelde hij een hand en riep dat de knapen weg moesten wezen. Ze renden inderdaad weg. Eenmaal thuis ontdekte hij dat zijn bankpas was gestolen. Hij heeft zijn rekening gelijk laten blokkeren. Vermoedelijk hebben de knapen daarvoor in een supermarkt meegekeken toen de man afrekende met de bankpas bij de kassa. De jongens waren ongeveer 12 jaar oud en volgens aangever niet van Nederlandse afkomst.