Thuis energie besparen hoe?

EERBEEK - De Groene Kerk Eerbeek en lokale energiecoöperatie BrummenEnergie organiseren op woensdagavond 18 maart in de Kruiskerk in Eerbeek een bijeenkomst over hoe je energie kunt besparen in je eigen woning. Iedere inwoner van de gemeente Brummen is van harte welkom om deze inspirerende avond met veel praktische voorbeelden bij te wonen. Vanaf 19.45 uur is er in het kerkgebouw aan de Doctor Gunningstraat 27 inloop met koffie en thee en om 20.00 uur start het programma. Er zullen een aantal energiecoaches aanwezig zijn voor uitleg en de beantwoording van praktische vragen. De bijeenkomst staat open voor iedereen die belangstelling heeft voor het thema. Lidmaatschap van de kerk of BrummenEnergie is niet nodig.


The Cure Covertijd

BROEK - Bij ‘Covertijd' is er in de De Vroolijke Frans in Broek/Brummen op donderdag 5 maart alle aandacht voor de New wave band The Cure. De entree is € 5,- en de avond start om 21.00 uur. Als u er die avond ook dineert is de entree gratis. Onder de slogan ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis. Deze keer The Cure door de excentrieke zanger en blikvanger Robert Smith. De muziekanten voor deze gelegenheidsformatie zijn: Twan Lieftogt (basgitaar), Gert-Jan Spieker (gitaar), Robert Kersten (zang/gitaar), Jurriaan Boerstoel (toetsen) en Edward Harmsen (drums). De muzikanten van deze coverband komen uit verschillende bands en de eerste repetitie belooft veel vuurwerk op de eerste donderdag van maart.


'Fris van de Draod'

HALL - Stichting Ouderenwerk Hall organiseert op donderdag 5 maart een bijeenkomst in de Wheme, Dorpsstraat 37. Aanvang 14.00 uur. Deze middag zal het komisch duo “Fris van de Draod” optreden met liedjes en sketches. Zij brengen dit zowel in het Nederlands als in het dialect. De toegang is vrij.


Geen oud papier!

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er geen papier in Eerbeek opgehaald, omdat het de vijfde zaterdag van de maand is.