Afbeelding

Voorjaarsconcert

EERBEEK - Zaterdagavond 7 maart a.s. geeft muziekvereniging Eendracht haar jaarlijkse voorjaarsconcert. In De Bhoele is plaats voor ruim 500 muziekliefhebbers. De musici van het Fanfareorkest, het Jeugdorkest en het Eendracht Ensemble zullen een heerlijk programma laten horen. Veel solisten, diverse muziekstijlen en een professionele presentatie zullen de avond kenmerken. De zaal opent vanaf 19:30 uur. Het concert start om 20:00 uur, vrije toegang.


T.O.G Eerbeek

EERBEEK - Op dinsdag 3 maart houdt vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek haar maandelijkse ledenvergadering in het Tjark Riks Centrum te Eerbeek, aanvang 19.30 uur. Naast de vaste agenda punten komen ook het vogelpraatje en de kweek resultaten aan de orde. Er kunnen nu nog ringen voor 2020 besteld worden. Mensen met vragen hierover, of over de vogels in het algemeen zijn natuurlijk van harte welkom. De toegang is gratis.


Tulpenactie

BRUMMEN - De winter is nog aanwezig, maar zodra de lente aanbreekt zet Handbalvereniging Brummen de bloemetjes buiten zetten en wel met de jaarlijkse tulpenactie. De tulpenactie zal plaatsvinden van dinsdag 31 maart t/m donderdag 2 april. Op de trainingsavonden komt Handbalvereniging Brummen langs de deuren om tulpen te verkopen. Op de dinsdag 31 maart lopen zij in Eerbeek en op donderdag 2 april in Brummen.