Vervolg van pagina 3

Botsing op omgewaaide boom

HALL - Op zondag 16 februari omstreeks 19.00 uur reed de bestuurder van een personenauto over de Rhienderensestraat te Hall. Vanwege de storm was een boom omgewaaid en deze lag midden op de weg. De bestuurder had dit niet tijdig in de gaten en botste op deze boom. Het voertuig moest afgesleept worden, er vielen geen gewonden.


Drugstest positief

BRUMMEN - Op zondag 16 februari omstreeks 22.15 uur controleerde de politie een voertuig op de Knoevenoordstraat te Brummen. De bestuurder testte positief op drugs en is meegenomen naar het politiebureau voor een bloedonderzoek. De bestuurder kreeg een rijverbod opgelegd. De uitslag van het bloedonderzoek volgt later.


Onderdelen Polo gestolen

EERBEEK - Tussen maandag 17 februari 08.00 uur en 17.00 uur zijn diverse onderdelen van een geparkeerde personenauto (VW Polo) weggenomen. De auto stond geparkeerd op de Harderwijkerweg te Eerbeek. De melder mist beide koplampen, het voertuig is beschadigd door deze actie.


Gestolen kluis aangetroffen

BRUMMEN - Op dinsdag 18 februari omstreeks 13.00 uur vond een vrijwilliger van voetbalvereniging Brummen een kluis achter de tribune in het bos. Bleek dat deze kluis even daarvoor was gestolen uit een instelling.


Afvalcontainer weg

EERBEEK - Tussen vrijdag 14 februari 22.00 uur en zaterdag 15 februari 12.00 uur is een grijze afvalcontainer vanaf de Rozenstraat te Eerbeek weggenomen.