Aanrijding

EERBEEK - Op donderdag 13 februari omstreeks 07.00 uur kreeg de politie de melding van een aanrijding op de Mensinkweg te Eerbeek. Toen de politie ter plaatse kwam zagen zij een personenauto op de kant lag. De bestuurder was inmiddels door omstanders uit de auto gehaald. Oorzaak aanrijding; een voertuig wilde linksaf slaan en op het moment dat die bestuurder linksaf sloeg haalde een ander voertuig in. De voertuigen raakten elkaar met gevolg dat het voertuig dat inhaalde op de zijkant belandde. Er was geen sprake van rijden onder invloed.


Verkeersongeval

EERBEEK - Op de Brummenseweg te Eerbeek vond op zaterdag 15 februari omstreeks 07.00 uur een verkeersongeval met letsel plaats. De aanrijding vond plaats met de kruising Kollergang. Het bleek te gaan om een zogenaamde kop/staart aanrijding. De bestuurder van een voertuig had niet in de gaten dat een voertuig stilstond i.v.m. pech. Er was geen alcohol/drugs in het spel en 1 bestuurder moest ter controle naar het ziekenhuis.


Verlaten plaats ongeval

BRUMMEN - Op de IJsselgouw te Brummen vond een verlaten plaats ongeval plaats. Er had op zaterdag 15 februari omstreeks 10.25 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij de veroorzaker was weggereden van het plaats ongeval. Er werd ter plaatse een aangifte opgenomen. Kenteken was bekend en die persoon is later op de dag door de politie Zutphen bezocht. Procesverbaal is opgemaakt.


Blaastest positief

BRUMMEN - Op zaterdag 15 februari omstreeks 23.55 uur zag de politie op de Zutphensestraat te Brummen een voertuig rijden. De bestuurder werd gecontroleerd en bleek positief op alcohol te blazen. Op het politiebureau bleek dat de (beginnend) bestuurder teveel alcohol had genuttigd. Procesverbaal opgemaakt.