Aanrijding 2 voertuigen

BRUMMEN - Op de Stouwstraat te Brummen vond op donderdag 6 februari omstreeks 17.00 uur een aanrijding plaats tussen 2 voertuigen. Een personenauto, die uit de Knoevenoordstraat kwam, verleende geen voorrang. Er moest een voertuig worden afgesleept. Er was geen alcohol in het spel.

Opvallend 45km voertuig

BRUMMEN - Op zondag 9 februari omstreeks 11.00 uur zag de politie een 45 km voertuig rijden op de Burgemeester de Wijslaan te Brummen. Het voertuig viel op omdat er een zonnehemel op het dak was gebonden. Bij controle van de bestuurder bleek dat hij onder invloed van drugs was. Op bureau van politie is door een arts bloed afgenomen. De bestuurder heeft een rijverbod van 24 uren gekregen.

Poging tot diefstal

EERBEEK - Op de Kloosterstraat bij ingang Jumbo Eerbeek is gepoogd een scooter weg te nemen. Een klant parkeerde de scooter bij de ingang en bij terugkomst ziet zij dat er personen bij haar scooter zijn en die een poging doen de scooter te starten. Dit lukt ze niet en bij het zien van melder stapt de persoon in een gereedstaand voertuig en rijdt weg. De politie stelt een onderzoek in en bekijkt of er camerabeelden beschikbaar zijn.

Koffer aangetroffen

BRUMMEN - Door een krantenbezorger is op donderdag 13 februari omstreeks 05.00 uur op de Goeman Borgesiusstraat een koffer aangetroffen. De koffer is naar het gemeentehuis in Brummen gebracht en kan daar afgehaald worden.