Afbeelding
Foto:

Voertuigcontrole

BRUMMEN - Op vrijdag 31 januari omstreeks 01.20 uur werd wederom een voertuig gecontroleerd op de Pothof te Brummen. Uit informatie uit het politiesysteem werd duidelijk dat de tenaamgestelde eerder was veroordeeld voor rijden onder invloed van drugs. Er werd een speekseltest gedaan en dit bleek wederom het geval te zijn. De bestuurder is aangehouden en in Zutphen en daar is bloed van hem afgenomen door een arts voor onderzoek.

Bedreiging

BRUMMEN - Op zaterdag 1 februari omstreeks 00.30 uur is een beveiligingsmedewerker op de Vulcanusweg te Brummen bedreigd met de dood. Toen de politie ter plaatse kwam was de verdachte nog aanwezig. Deze werd vervolgens aangehouden en naar Doetinchem overgebracht. Er is procesverbaal opgemaakt.

Hengelen in brievenbus

EERBEEK - Op dinsdag 4 februari omstreeks 13.00 uur zag een getuige dat er 2 personen in een brievenbus aan het hengelen waren aan de Volmolenweg te Eerbeek. De getuige heeft foto's gemaakt van de personen en de auto. De politie ging ter plaatse en zag de betreffende personenauto rijden. Bij het zien van de politie ging de auto er vandoor. Even verderop lukte het om het voertuig te laten stoppen en werden beide personen aangehouden. Het ging om 2 personen uit Amsterdam.

Aanrijding door gladheid

BRUMMEN - Op woensdag 5 februari 2020 omstreeks 09.00 uur vond er een aanrijding plaats op de Wapsumstraat te Brummen. Vermoedelijk door de gladheid begon het voertuig te slippen en botste tegen een vangrail. Voertuig moest worden afgesleept.