Afbeelding
Foto:

Hulp bij burenruzie

De politie is de laatste tijd redelijk druk met burenruzies. Mocht u problemen hebben met uw buren dan kunt u via de gemeente Buurtbemiddeling aanvragen. De mensen van Buurtbemiddeling zijn gekwalificeerde vrijwilligers die met aandacht naar uw probleem luisteren en wellicht voor een oplossing kunnen zorgen.

Kat aangereden

BRUMMEN - Op donderdag 30 januari omstreeks 10.30 uur is er een kat aangereden door een bestuurder van een personenauto. De kat is daarna weggerend. Dit is gebeurd op de Nachtegaalstraat te Brummen.

Inbraak

EERBEEK - Tussen donderdag 30 januari 13.30 uur en 21.15 uur is er ingebroken in een woning aan de Smeestraat te Eerbeek. Op dit moment is onduidelijk wat er is weggenomen. Er is een buurtonderzoek ingesteld en de recherche is gekomen voor sporenonderzoek. Er zijn goede sporen aangetroffen in de nabijheid van de woning.

P/A Indicatie bij blaastest

BRUMMEN - Op vrijdag 31 januari omstreeks 01.00 uur zag de politie een voertuig op de Eerbeekseweg te Brummen rijden. Toen de politie het voertuig wilde controleren verhoogde deze de snelheid en met moeite kon het voertuig staande worden gehouden. De bestuurder moest blazen en zij blies een P/A indicatie. Dat is een indicatie dat bij een beginnend bestuurder een vervolg-blaasonderzoek dient plaats te vinden. Deze ervaren bestuurder kwam er met een fikse waarschuwing van af.