Diefstal

BRUMMEN - Tussen vrijdag 24 januari 18:00 uur en maandag 27 januari 11:15 uur zijn van een aan de Mercuriusweg te Brummen geparkeerd staande vrachtauto de accu's gestolen. De vrachtauto was van het merk Iveco. Er zijn twee accu's gestolen en men heeft de stroomkabels doorgeknipt.

fiets

BRUMMEN - Tussen zaterdag 25 januari 11:00 uur en dinsdag 28 januari 21:15 uur is uit de fietsenstalling van het station aan de Stationsweg te Brummen een afgesloten damesfiets gestolen. Het betrof een witte damesfiets met roze accenten, merk Batavus, type Mambo. Er zaten dubbele grijze fietstassen op de fiets.

fiets

BRUMMEN - Op zondag 26 januari tussen 11:00 en 16:30 is er een fiets gestolen aan de Stationsweg te Brummen. Het betrof een afgesloten damesfiets van het merk Batavus, type Royal, kleur zilver/brons. De fiets was met een hangslot vastgemaakt aan het fietsenrek in de fietsenstalling van het station. De fiets was weg en het opengebroken hangslot lag op de plek waar de fiets had gestaan.

auto

BRUMMEN - Op maandag 27 januari tussen 12:05 en 12:08 uur is bij een autobedrijf aan de Hazenberg te Brummen een witte Opel Astra station gestolen. De garagehouder ging naar binnen om de handelaarskentekenplaten te halen en de mogelijke koper reed ondertussen weg. Het betrof een donkere man tussen 25-30 jr met kort kroeshaar.