Muziek op schoot

EERBEEK - Muziek is goed voor de ontwikkeling. Wanneer kinderen plezier beleven aan muziek komt de muzikaliteit op een natuurlijke manier tot ontplooiing. Bovendien komt een goede muzikale ontwikkeling onder andere luister- en concentratievermogen, emotionele en sociale ontwikkeling en zintuiglijke en verstandelijke ontwikkeling ten goede. Omdat het veel voordelen heeft én omdat het zo leuk is, organiseert Bibliotheek Brummen|Voorst in bibliotheek Eerbeek een gratis workshop Muziek op Schoot. De workshop van 1 uur wordt verzorgd door Lidia Olsthoorn. Iedereen met kinderen van 0 tot 4 jaar is van harte welkom. De workshop vindt op woensdag 12 februari plaats van 15.30 tot 16.30 uur in de Bibliotheek in Eerbeek. Deelname aan de workshop is gratis, vooraf aanmelden kan via de agenda op de website. Deelname is beperkt.


Ledenvergadering

TONDEN - Oranjevereniging Tonden houdt op maandag 2 maart haar ledenvergadering. Alle leden zijn van harte welkom vanaf 20.00 uur in het buurtgebouw De Sterre aan de Sterrebosweg te Tonden. Tijdens de vergadering wordt er teruggeblikt op het afgelopen jaar. Ook zal er vooruit gekeken worden op het jubileum jaar. Het oranjefeest zal plaatsvinden in het weekend van 4, 5, 6 & 7 juni 2020. Kijk voor meer informatie op de website:
www.ovtonden.nl


Oud papier

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht in wijk Eerbeekse Enk (1e zaterdag); dat is het gebied binnen de (incl.) Loenenseweg, Veldkantweg en de (excl.) Coldenhovenseweg. De containers dienen voor 08:30 uur klaar te staan.