Vervolg van de Politieberichten

Diefstal auto

EERBEEK - Tussen zondag 19 januari 20:30 uur en maandag 20 januari 9:30 uur is aan het Papiermakerserf te Eerbeek een zwarte Volkswagen Polo gestolen. De auto stond aan de Papiermakerserf in een parkeervak geparkeerd.

Dumping afval hennepkwekerij

LEUVENHEIM - Op maandag 20 januari omstreeks 10:30 uur werd er melding gedaan dat aan de Lichtenbeldweg te Leuvenheim een groot aantal plastic zakken waren gedumpt met vermoedelijk hennepafval. Door de politie is er onderzoek gedaan en daaruit kwam een adres van een woning in Zutphen naar boven. Op dat adres is door de politie een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij is ontmanteld en er zijn twee verdachten aangehouden.

Vernieling

EERBEEK - Op woensdag 22 januari tussen 19:45 en 19:50 uur is aan de J.D. van der Waalsstraat een steen door de vooruit van een woning gegooid. De politie heeft een aangifte opgenomen en de zaak in onderzoek.


Bent u betrokken geraakt bij een voorval of een incident: bel uitsluitend 112 bij levensbedreigende en spoedeisende situaties, anders belt u met de politie 0900-8844