Aanrijding

EERBEEK - Op vrijdag 17 januari omstreeks 07:15 uur vond op de Stuijvenburchstraat te Eerbeek een zogenaamde kop/ staart aanrijding plaats. De bestuurder van een blauwe Suzuki Swift stop op de Stuijvenburchstraat om een auto van rechts voorrang te verlenen. De daar achter rijdende bestuurder van een Volkswagen Golf zag dat te laat en botste achterop de Suzuki. De Suzuki moest worden afgesleept.

HALL - Op vrijdag 17 januari 2020 omstreeks 7:40 vond op de kruising Dierenseweg, Apeldoornseweg en de Hallseweg een frontale aanrijding plaats. De bestuurder van een grijze Hyundai wilde komende uit de richting Dieren links af slaan en zag daarbij de tegemoet komende Volkswagen Polo over het hoofd. Een frontale aanrijding was het gevolg. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. Er waren gelukkig geen gewonden. Het wegdek raakte besmeurd en is door medewerkers van de gemeente Brummen gereinigd.

met letsel

BRUMMEN - Op zaterdag 18 januari omstreeks 12.45 uur vond er op het terrein van het Radeland te Brummen een aanrijding plaats tussen een bus en een mevrouw met een rollator. De mevrouw liep met de rollator achter de bus langs en op datzelfde moment reed de bus achteruit en reed de mevrouw aan. Zij kwam ten val en liep diverse verwondingen op. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.