Actie vv Loenermark

LOENEN - Op meerdere manieren bereikte spelers van het 45+ team van voetbalvereniging Loenermark uit Loenen het verzoek om mee te helpen G- Voetballers (sporters met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking) en Richard Pannekoek mobiel te houden. En daar werkt het 45+ team graag aan mee!

Richard was tot voor relatief kort, een paar jaar geleden, nog actief speler van het 45+ team. Daarnaast was hij enthousiast trainer van de G-voetballers. Dit ging goed totdat de slopende ziekte A.L.S. dit niet meer toe liet. Richard, coach van het 2e senioren herenteam moet veel regelen om bij wedstrijden en trainingsavonden aanwezig te kunnen zijn. Het 45+ team wil dit gezin meer vrijheid bieden en geld inzamelen voor bijvoorbeeld mobiliteitsvergoeding, bus-huur of een deel-bus voor deze doelgroep. Hoe meer geld, hoe meer er gedaan kan worden! U kunt uw bijdrage doneren via: www.vvloenermark.nl/590/1/een-bus-voor-onze-sporters/ of via het rekeningnummer: NL87 RABO 0348061358 t.n.v. vv Loenermark. De initiatiefnemers hopen op een gulle gift! Volg de actuele stand op www.vvloenermark.nl.


Speuren naar sporen

REGIO - Samen speuren naar diersporen, dat kan tijdens een IVN excursie op zondag 26 januari bij Rheden. De excursievan 13.00 uur tot 15.00 start aan het begin van de Snippendaalseweg in Rheden bij de rotonde met de Arnhemsestraatweg.

In het bos bij het dorp Rheden, net buiten het drukke gebied van de toeristen, leven veel dieren. Misschien komen de deelnemers ze tegen, maar hun sporen zijn zeker te vinden. Kijk met gidsen hoe je de sporen van bijvoorbeeld zwijnen, dassen, herten, vossen en vogels kunt herkennen. Ook voor kinderen! Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. www.ivnoostveluwezoom.nl


Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht in de wijken De Lombok en de Noorderenk (3e zaterdag). De containers dienen voor 08:30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg.