Verlaten plaats ongeval

BRUMMEN - Op vrijdag 10 januari omstreeks 14:00 is er op de parkeerplaats van de Aldi te Brummen schade ontstaan aan een aldaar geparkeerd staande blauwe Kia. Bij terugkomst zag de eigenaar dat er aan de rechter achterzijde schade was ontstaan, vermoedelijk veroorzaakt door een blauwe auto die naast de Kia stond. Bij terugkomst zag de eigenaar de schade.

Inbraak

BRUMMEN - Tussen zaterdag 11 januari 20:00 uur en zondag 12 januari 8:00 uur is er ingebroken in een winkel aan de Zutphensestraat te Brummen. Er waren ruiten kapot geslagen waardoor men sloten kon openen en naar binnen is gegaan. In de winkel bleken meerdere kazen, worst en yoghurt te zijn weggenomen en in de winkel genuttigd te zijn. Later werd ook ontdekt dat er was ingebroken in een op het terrein staande caravan

BRUMMEN - Op zondag 12 januari 2020 omstreeks 13:30 uur vond op de Knoevenoordstraat te Brummen een aanrijding plaats tussen een Mercedes personenauto en een boom. De politie trof op de plaats van de aanrijding geen bestuurder aan. Wel een Mercedes, die totall loss was.

Aanrijding

EMPE - Op maandag 13 januari omstreeks 17.20 uur vond op de Rijksweg te Empe een kop/staart aanrijding plaats. De bestuurder van een Subaru zag te laat dat voor hem een rij auto's stil stond en botste achterop een Skoda Octavia. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.