Vernieling

EERBEEK - Tussen woensdag 11 december 18:00 uur en donderdag 12 december 7:00 uur zijn er aan de Stuijvenburchstraat te Eerbeek twee diepe krassen aangebracht op de achterklep van een witte Volkswagen Golf.

Inbraak

BRUMMEN - Op donderdag 12 december tussen 0:01 en 10:00 uur is er ingebroken in een schuur van een horecabedrijf aan de Knoevenoordstraat te Brummen. Men heeft een hoeveelheid vlees uit de vriezer gestolen.

Diefstal Fiets

BRUMMEN - Op donderdag 12 december tussen 8:20 en 14:15 uur is er bij een school aan de Troelstralaan in Brummen een fiets gestolen. Het betrof een Gazelle kinderfiets, blauw/grijs van kleur.

Diefstal Fiets

BRUMMEN - Tussen vrijdag 13 december 19:00 uur en zaterdag 14 december 15:00 uur is aan de Stationsweg te Brummen een zwarte Gazelle damesfiets, type Miss Grace 3V gestolen. De fiets was afgesloten en door middel van een kettingslot vastgemaakt aan het fietsenrek.

Verlaten plaats ongeval

EERBEEK - Op zaterdag 14 december om 1:00 uur kwam er een melding dat op de Stuijvenburchstraat een Volkswagen bestelbus tegen een bloembak was aangereden en dat die bus werd weggesleept. De politie gaat een gevonden kentekenplaat na.