Afbeelding

Krijgt jouw jeugdige held(in) het jeugdlintje Brummense Bikkel 2020?

BRUMMEN - Meld hem of haar ervoor aan. Met je aanmelding kan je jouw waardering laten blijken. Sinds 2011 kunnen jeugdige inwoners van de gemeente Brummen het jeugdlintje de Brummense Bikkel ontvangen. In de afgelopen jaren zijn diverse jonge inwoners gehuldigd met het jeugdlintje.

Dit jaar waren het Kim Biezeman en Pieter Bolt. Dit was extra bijzonder omdat ze beiden woonachtig zijn in Leuvenheim. Hun voorgangers kwamen uit de kernen Eerbeek en Brummen. Met de Brummens Bikkel worden jeugdige inwoners tussen 4 en 18 jaar gewaardeerd en beloond voor het doen van een goede daad of inzet voor de maatschappij. Naast de feestelijke uitreiking krijgen lintjes-dragers als extra beloning een waardebon om een leuke activiteit te ondernemen. Kim bijvoorbeeld ging er mee naar Burgers Zoo in Arnhem.

Hoe aanmelden?

Tot en met 31 maart kan je jouw favoriete Brummense Bikkel kandidaat doorgeven. Dit kan per mail naar bikkel@welzijnbrummen.nl of per brief naar: Nominatie Brummense Bikkel, p/a Postbus 141, 6970 AC BRUMMEN. Het formulier is te vinden op: https://www.welzijnbrummen.com/brummense-bikkel