Brocante op De Mollenhof

OEKEN - In de Ontmoeting op De Mollenhof zullen er tafels sfeervol leuke spullen uitgestald liggen en te koop worden aangeboden. Het zullen mooie brocante spullen zijn, mooie gedoneerde prijzen van de zomerbuurtmarkt en zelfgemaakte spullen die de bezoekers en vrijwilligers gemaakt hebben.

Er zijn kerstkransen te koop die gemaakt zijn door het Mollenhof team. Er is warme chocomel en kerstbrood. Dit alles wordt opgeluisterd met live kerstmuziek. In de tuinkamer van De Mollenhof kunnen bezoekers van de Kerstmarkt tegen betaling onder begeleiding kerststukjes maken. De totale opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan Stichting De Mollenhof. U bent van harte welkom op zaterdag 21 december van 13.30 uur tot 16.30 uur. Komt u ook?


Midwinter wandeling

BRUMMEN - De Midwinterwandeling in Brummen van De Vrienden van Harmonie Orkest Brummen is weer een groot succes geworden.
Ondanks de slechte weersvoorspelling stonden zondag 8 december om kwart over 9 de eerste wandelaars te trappelen om van start te gaan.

Opvallend was dat de eerste uren vooral veel wandelaars van buiten Brummen bij het vertrekpunt aan De Hazenberg verschenen. Uit de omgeving, Dieren, Zutphen, Warnsveld, maar ook vanuit het hele land. Er waren wandelaars gesproken uit Alphen, Utrecht, Nijmegen, Meppel met de leukste verhalen. Wandelaars die hun verjaardag vierden en met de familie naar Brummen kwamen. Om een uur of 12 ging zelfs de zon nog schijnen en kwamen er vooral veel wandelaars uit Brummen. De organisatie telde toch bijna 500 wandelaars!