Kerstfeest met 'See You Again'

LOENEN - Op kerstavond dinsdag 24 december wordt de kerstmusical "Sterren van de hemel" opgevoerd in Loenen door kinderen uit het dorp en de kinderen van See You Again. Iedereen wordt van harte uitgenodigd in de Protestantse kerk Beekbergerweg 7 op: Dinsdag 24 december om 19:00 uur. Na afloop is er een kleine attentie voor alle kinderen.


Kerstfeest met
HOB en VOX

BRUMMEN - Op Kerstavond 24 december om 19.00 uur is iedereen van harte welkom in de Oude Kerk in Brummen voor het Kinderkerstfeest. Er worden kerstliedjes gezongen, er is een schimmenspel, kinderkoor Vox Tunes treedt op en het jeugdorkest van HOB zorgt voor een muzikale omlijsting. Wees welkom! Het belooft een mooie avond te worden.


Kerstviering op Tolzicht

BRUMMEN - Op maandag 23 december om 15.00 uur wordt er weer een Kerstviering gehouden op Tolzicht door de Gezamenlijke Kerken en Tolzicht. Jan Ek en Joke Havekes leiden de viering. Zoals gebruikelijk wordt er weer veel gezongen. Liederen die iedereen kent. Er wordt gebeden, een gedicht voorgelezen door het personeel van Tolzicht, En er wordt een mooi verhaal voorgedragen door Mariet Winckels. Het is zeker de moeite waard om deze viering bij te wonen. Na de viering wordt er koffie of thee gedronken met banket. Iedereen is van harte welkom! Kunt u niet zelfstandig komen, bijvoorbeeld als u slechter ter been bent, belt u dan voor vervoer naar Tolzicht met Wim Berends, tel. 0575 562188.