JO11-1
JO11-1 Foto:

Eerbeekse Boys najaarskampioen

EERBEEK - Het team van SV Eerbeekse Boys JO11-1 is zaterdag 7 december kampioen geworden. In zeer spannende wedstrijd werd naaste concurrent Helios JO11-1 met 2-1 verslagen. Voor de wedstrijd was het gat 3 punten en dus moest Helios winnen, met een groot verschil aan doelpunten om kans te maken op het kampioenschap. Ondanks de spanning bij de jonge voetballers wisten ze de wedstrijd winnend af te sluiten en werden ze daarmee ongeslagen kampioen in de eerste klasse. Een meer dan prima resultaat!


Meiden van O13-1 ook kampioen

EERBEEK - De meiden van het JO13-1 team zijn zaterdag 7 december kampioen geworden in de najaarscompetitie. Na alle gewonnen wedstrijden is het team dit seizoen ongeslagen kampioen geworden. Een mooie resultaat! De laatste competitiewedstrijd werd thuis gespeeld voor een volle tribune met ouders, vrienden, familieleden en andere Eerbeekse Boys leden. De kampioenswedstrijd werd met 7-0 gewonnen en na afloop werd er een mooi feestje gevierd. Na de winterstop mag dit team een klasse hoger gaan voetballen. Overigens is er bij Eerbeekse Boys ruimte in diverse leeftijdsklassen voor sportieve meiden.


Oud Papier

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door Eendracht; Wilhelminapark, Lageweg, Beekpad, Het Palisium, Het Hungeling, Derickxkamp, Coldenhovenseweg, Molenstraat, Dr. Gunningstraat, Tullekenweg, Stuyvenburchstraat, Boerenstraat (tot Heemstedeweg), Loubergweg, De Wasacker, Heemstedeweg, Stationstraat, Grizellstraat, Soerense Zand Noord, Illinckstraat, Hogeweg, Smeestraat (tot Heemstedeweg).