Vrouwenkoor Chic & Shanty
Vrouwenkoor Chic & Shanty

Drukke tijden voor Chic & Shanty

BROEK/ BRUMMEN - Vrouwenkoor Chic & Shanty kan terugkijken op twee geslaagde optredens. Voor de tweede keer vond er een optreden plaats bij de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren (KBO) in Zutphen, waar het koor na afloop een staande ovatie in ontvangst mocht nemen en er meteen een afspraak voor volgend jaar werd gemaakt.

Ook de bewoners van Tolzicht verheugen zich elk jaar weer op het inmiddels traditiegetrouwe
optreden van dit gezellige vrouwenkoor op de eerste vrijdagmiddag van november. Deze traditie wordt mogelijk gemaakt door de Vrienden van Tolzicht. Ondertussen richt het koor haar blik op de decembermaand en wordt er op dit moment al weer druk gewerkt aan het kerstrepertoire.

Tijdens de kerstmarkt in Vorden, op zaterdag 14 december, verzorgt het koor een optreden van een half uur om 16.15 uur. Met het zingen op kerstavond in de IJsselflat in Zutphen, wordt met heel veel plezier een jaarlijkse, besloten, traditie in stand gehouden. Op vrijdagavond 20 december geeft Chic & Shanty voor het eerst in haar bijna 9-jarig bestaan zelf een kerstconcert in de grote zaal van de Vroolijke Frans, waar ook de wekelijkse repetities plaatsvinden. Met medewerking van jongerenkoor Vox beloofd het een sfeervolle avond te worden. Het concert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Na afloop wordt u wel in de gelegenheid gesteld om een vrijwillige bijdrage te geven.