Vernieling

BRUMMEN - Op donderdag 14 november tussen 13:15 en 16:30 uur vond aan de Zwaluwstraat te Brummen een vernieling plaats. Van een woning is de voorruit ingegooid en van een personenauto, een grijze Opel Agila, zijn alle vier de banden lek gestoken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Ongeval met letsel

EERBEEK - Op donderdag 14 november omstreeks 13:50 uur vond aan de Loenenseweg te Eerbeek een ongeval plaats. De bestuurster van een scootmobiel raakte de controle over het voertuig kwijt en botste tegen en muur. Ze kwam daarbij ten van en liep hoofdletsel op. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

auto

EMPE - Op vrijdag 15 november tussen 22:50 en 23:00 uur stond aan de IJsselstraat te Empe op de vluchtheuvel bij de kruising van die weg met de Rijksstraatweg een jongeman, die aangaf dat hij een lift wilde. De bestuurster van de auto gaf aan dat niet te willen en de jongen sprong voor haar auto. De bestuurster week uit en de jongen sloeg hard op het voorspatbord van de auto. Bij thuiskomst zag ze schade en heeft aangifte gedaan.

Verkeersongeval

EERBEEK - Op zondag 17 november 3:20 vond op de Loenenseweg te Eerbeek een aanrijding plaats. De bestuurder van een Opel Combo botste op een geparkeerd staande personenauto. De politie stelde een onderzoek in en de bestuurder bleek onder invloed van alcohol en drugs. Zijn rijbewijs is ingenomen.