Vernieling in woning

EERBEEK - In de nacht van vrijdag 8 november en zaterdag 9 november omstreeks 02:30 uur kwam bij de politie de melding binnen dat in een woning aan de Haydnstraat te Eerbeek iemand meerdere vernielingen had gepleegd. De oorzaak lag in de relationele sfeer. De dader is later die nacht in Eerbeek door de politie aangehouden.

Verlaten plaats ongeval

EERBEEK - Op zaterdag 9 november omstreeks 22.30 uur vond aan de Volmolenweg te Eerbeek een aanrijding plaats, waarbij een personenauto met flinke snelheid achterop een aldaar geparkeerd staande zwarte Volkswagen Golf is gebotst. De dader is daarna doorgereden. Door de klap is de Golf ongeveer 7 meter verplaatst. Op de plaats van de aanrijding is een onderdeel gevonden waaruit bleek dat de dader in een BMW reed.

Woningbrand

EERBEEK - Op woensdag 13 november omstreeks 03:18 uur kreeg de politie de melding dat in een pand aan de Stuijvenburchstraat te Eerbeek brand was uitgebroken. De melding was brand in woning in een slaapkamer op de bovenverdieping. Bij aankomst was er op de bovenverdieping sprake behoorlijke rookontwikkeling en was het niet meer verantwoord om de woning verder in te gaan. Tevens was de hitte goed voelbaar. De brandweer was ook ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan. Er is niemand gewond.