Presentatie over Ondernemer en financiën 2020

HALL - Vrijdag 29 november van 16.00 tot 18.00 uur organiseert Brumbeek Professionals de lezing 'Ondernemer en financiën per 2020'.

Bent u op de hoogte van alle financiële veranderingen per 1 januari 2020? De overheid wijzigt de Kleine Ondernemers Regeling (KOR), het btw-nummer en de ondernemers afrek. Pittige onderwerpen waar de zelfstandige ondernemer niet direct tijd voor vrijmaakt. Wilt u een eigen zaak beginnen, of bent u ondernemer, dan is deze lezing een echte aanrader. John Coopmans, van CoopmansAdvies te Brummen, zal verder ingaan op de ondernemingsvorm, en kansen en risico's bij bank- en familie lening, en crowdfunding.

Lokatie: Natuurboerderij De Mhene Adres: Eerbeeksche Hooilanden, Lendeweg 4a, 6964CK Hall Aanvang: 16.00 uur 15.30 uur koffie/thee. Informatie, kosten en aanmelden: brumbeek.nl.

Brumbeek Professionals is de vereniging van ondernemers en zzp'ers in de regio van de gemeente Brummen, en organiseert maandelijks een lezing of workshop en een netwerk borrel. Hierbij komen onderwerpen aan bod zoals marketing, personeel, juridische zaken en de balans tussen privé en werk.


Contactgroep speciaal voor mantelzorgers

BRUMMEN - Heeft u ook langdurige zorg voor een naaste? Dan wordt u mantelzorger genoemd. Voor mantelzorgers in de gemeente Brummen is er een contactgroep gestart. Eén keer per maand komt de groep bij elkaar en kunnen er ervaringen gedeeld worden in een veilige, vertrouwelijke en respectvolle sfeer.

Door te delen krijgt u soms nieuwe inzichten en kunt u leren van elkaar. Maar het is ook gewoon fijn om te delen waar u tegen aan loopt of juist wat goed gaat. Een mantelzorgconsulent is de gespreksleider en samen komen onderwerpen aan bod, bijvoorbeeld omgaan met gedragsveranderingen, rolverandering in de relatie, loslaten, diverse gevoelens. Heeft u interesse? U bent van harte welkom! De ontmoeting is 1 keer in de maand op donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur, locatie Plein 5, Graaf van Limburg Stirumplein 5 te Brummen. De eerstvolgende keer is op 28 november. Voor meer informatie of aanmelden: mantelzorg@welzijnbrummen.nl of bel naar 0575-561988.