Inbraak bestelbus

EERBEEK - Tussen woensdag 23 oktober 01:40 uur en donderdag 24 oktober 7:30 uur is er ingebroken in een bedrijfsbus. De bus stond geparkeerd aan het Papiermakerserf te Eerbeek. De bus was van het merk Opel, type Vivaro. De volgende ochtend zag de eigenaar dat de zijruit van de bus was ingeslagen en dat de achterdeuren open stonden. Er waren diverse gereedschappen gestolen.

EERBEEK - Tussen woensdag 23 oktober 23:00 uur en donderdag 24 oktober 6:45 uur vond er een inbraak in en bedrijfsbus plaats. De bus stond geparkeerd aan de Frans Hallsstraat te Eerbeek. De kleine zijruit aan de bestuurderszijde was ingeslagen, waarna men de centrale deurvergrendeling kon openen. Het betrof een witte Ford Transit. Er zijn diverse gereedschappen gestolen.

Inbraak

BRUMMEN - Tussen vrijdag 25 oktober 16:00 uur en zaterdag 26 oktober 5:50 uur is er bij een instelling aan het Radeland te Brummen ingebroken. Er zijn een kluis en twee laptops gestolen.

Overval snackbar

BRUMMEN - Op vrijdag 25 oktober tussen 20:00 en 20:11 uur is er een overval gepleegd op een snackbar aan de Schoolstraat te Brummen. Het betrof twee daders en onder bedreiging met een mes is er geld gestolen. Mogelijk heeft er nog een persoon op de uitkijk gestaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.