Bloedsuikertest in de Apotheek

EERBEEK - In november is het Wereld Diabetesdag. Apotheek Eerbeek vindt dit een goed moment om aandacht te vragen voor deze ziekte. Op maandag 25 november kan iedereen van 8.00-17.30 uur gratis bloedsuiker laten testen in Apotheek Eerbeek aan het Oranje Nassauplein 28 in Eerbeek.

U kunt door middel van een klein vingerprikje de bloedsuikerwaarde laten testen. In slechts vijf seconden weet u waar u aan toe bent. U hoeft geen afspraak te maken en het is ook niet noodzakelijk dat u nuchter bent voor de test. Het doel van de actie is bewust te worden van het risico op diabetes type 2 en de mogelijkheden om de ziekte te voorkomen. Komt u ook? U bent welkom in Apotheek Eerbeek voor een gratis bloedsuikertest op maandag 25 november tijdens openingstijden van 8.00-17.30 uur aan het Oranje Nassauplein 28 in Eerbeek.


Kerk School Gezinsdienst

BRUMMEN - Zondag 10 november is er weer een K.S.G. dienst. Met als thema: "We gaan op reis!" Dit is gebaseerd op het bijbel verhaal van Abraham en het thema van de Kinderboekenweek dit jaar. De samenkomst is voorbereid door enkele teamleden en ouders van de Oecumenische school en basisschool Expeditie 24/7. Dominee John Breukelaar zal daarin voorgaan. Tijdens deze dienst worden verhalen zichtbaar gemaakt, wordt er muziek gemaakt en veel gezongen. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze dienst mee te komen vieren. Na de dienst is er nog gelegenheid om gezellig na te praten en een glas limonade of een kopje koffie of thee te drinken.