Fling
Fling Foto: Emil Roes

Formatie Fling, muziek die kriebelt en knipoogt

BRUMMEN/ BROEK - Op zondag 10 november zal de formatie Fling optreden in de Vroolijke Frans in Brummen/Broek. Het optreden is zoals altijd gratis toegankelijk en start om 14.30 uur.

Fling staat volgens de bandleden voor bevlieging, flirt, muziek die kriebelt, knipoogt en weer voorbijgaat. Daarnaast ook voor bevlogenheid, muziek die inspireert, de klank die blijft hangen. Hilde de Waart, Elleke Muller en Aurion van der Meer zingen covers uit de lengte en breedte van de popmuziek in een eigen jas gestoken. Van uitbundig vocaal arrangement tot intieme song. Emile Hagelen en Jeroen Jongmans begeleiden op gitaar en piano. Het ensemble beschikt over een gevarieerd en aanstekelijk repertoire. Gevoelige en herkenbare ballads, uptempo aanstekelijke songs en inspirerende meezingers zorgen voor een gevarieerd muziekprogramma, dat u zeker zal aanspreken op een lazy sunday afternoon! Of u nu komt voor Brel, Caro Emerald of The red hot chili peppers, ze hopen u te raken met hun eigen, persoonlijke stijl.

Voor meer informatie zie; www.fling-music.nl Voor meer informatie over het cultureel programma van de Vroolijke Frans zie www.devroolijkefrans.nl of bel naar 0575-561719.