Nieuwe verspreider Brummens & Eerbeeks Weekblad!

REGIO- Sinds afgelopen week wordt het Brummens & Eerbeeks Weekblad door een andere verspreidorganisatie bezorgd. De samenwerking met de vorige verspreider is beëindigd.

Armada Verspreidingen, die tot en met 12 oktober de krant bezorgde, liet in juni al weten op de langere termijn niet meer te kunnen garanderen dat de krant conform de kwaliteitseisen van de uitgever bezorgd kon worden.

Kwalitatief hoog niveau

In de vervolggesprekken die daarna met Armada zijn gevoerd bleek het niet mogelijk hier verandering in aan te brengen. De samenwerking met Armada is hierom inmiddels beëindigd en de bezorging is per 18 oktober ondergebracht bij All-Inn Verspreidingen uit Twello. Pim Jansen, de eigenaar van All-Inn, is blij met deze opdracht en verwacht de bezorging op het kwalitatief hoge niveau te houden zoals de lezers dat gewend zijn. "Zo'n overgang kent natuurlijk altijd enige hobbels waardoor de eerste weken de krant hier en daar wat later bezorgd kan worden en sommige mensen de krant een keer niet ontvangen. Maar als men de bezorgklacht direct meldt via brummensnieuws.nl/klacht, dan wordt deze diezelfde week nog opgelost" aldus Pim Jansen.

Automatisch invouwen

De bezorgers die vóór 18 oktober het Brummens & Eerbeeks Weekblad rondbrachten zijn ook van harte welkom bij All-Inn Verspreidingen. "Wij hebben altijd plek voor goede bezorgers. Zij kunnen bij ons zich aanmelden via tel. nr. 0571-274137 of www.allinnbezorger.nl Een groot voordeel voor bezorgers die bij ons werken is dat zij de folders die met de krant meegaan niet zelf meer hoeven in te vouwen. Dat is meestal een hoop werk waar bezorgers tegenop zien. Dit wordt bij ons inmiddels automatisch door vouwmachines geregeld en de bezorgers krijgen keurig een pakketje dat ze alleen nog maar in de krant hoeven in te steken." laat Jansen weten.

"Een goede keus"

Uitgever Rob Kersten is blij met de nieuwe verspreidorganisatie. "All-Inn is een modern bedrijf met enthousiaste medewerkers die elke week weer hun uiterste best doen om de krant op tijd bij de lezers in de brievenbus te krijgen. Dankzij het automatisch invouwen is het werk voor de bezorgers ook een stuk makkelijker en daardoor aantrekkelijker geworden. Hun klachtenafhandeling is voor de uitgever transparant zodat we tijdig aan de bel kunnen trekken wanneer er iets niet goed gaat. Dat zijn pluspunten die de kwaliteit van de bezorging ten goede komen. We denken dan ook dat we met All-Inn een goede keus hebben gemaakt." aldus Kersten.