Afbeelding
Foto:

'FairTrade' najaars modeshow bij Wereldwinkel in Eerbeek

EERBEEK - Van 26 oktober t/m 3 november vindt de najaarseditie van de Fairtrade Week plaats. In deze landelijke campagneweek zetten bedrijven, winkels, Fairtrade Gemeenten en vele vrijwilligers zich in voor Fairtrade. Aan het begin van de Fairtrade Week verschijnt de Fairtrade Week folder, vol met aanbiedingen van supermarkten.

Wereldwinkel Eerbeek houdt in de Fair Trade week een modeshow van dameskleding. Op zaterdag 2 november van 15:00-16:00 uur. Wereldwinkel Eerbeek heeft het hele jaar door accessoires in haar assortiment als sieraden, tassen en sjaals. De dameskleding is slechts tijdelijk verkrijgbaar tot 22 november en afkomstig van Sari Fair Fashion uit Oene. De modeshow is gratis te bezoeken en men wordt gastvrij voorzien van een hapje en een drankje bij de winkellocatie:
Stuijvenburchstraat 99 Eerbeek.

Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is zowel een keurmerk als een wereldwijde beweging. In Nederland is Stichting Max Havelaar eigenaar van het Fairtrade keurmerk, ook bekend als het Max Havelaar keurmerk. Meer informatie kunt u lezen op de website:
www.wereldwinkeleerbeek.nl