No Dubio is maar wat blij met deze prijs!
No Dubio is maar wat blij met deze prijs!

No Dubio wint creativiteitsprijs!

BRUMMEN - Ook dit najaar deed het Brummens popkoor No Dubio weer mee aan de actie "Hart voor de Achterhoek". Met deze actie stelt de RABO bank een groot bedrag ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij hen bankieren. Deze verenigingen en stichtingen kunnen vervolgens leden van de Rabobank oproepen om op hen te stemmen. Elke stem telt en levert een leuk geldbedrag op.

No Dubio deed een muzikale oproep aan de leden van de Rabobank om op hen te stemmen. In een videoboodschap, waarin een eigen tekst was gemaakt op een bestaand nummer, zongen zij de leden van de Rabobank toe en maakten in beeld en geluid kenbaar waar zij het geld voor zouden willen gebruiken, namelijk (een bijdrage in de) aanschaf van lichtapparatuur. Dit met het oog op het jubileumconcert dat het koor in november 2020 gaat geven. Zij bestaan dan 10 jaar en willen groots uitpakken.

Op vrijdag 11 oktober jl was de prijsuitreiking. Een delegatie van het koor was in Zutphen aanwezig om daar ter plaatse een cheque in ontvangst te nemen. Dit leverde het koor – met dank aan alle stemmers - een mooi bedrag van €216,71 op. Maar dit was niet de enige prijs die No Dubio mee naar huis nam. Uit alle inzendingen werd de muzikale oproep van het koor door de jury gewaardeerd en beloond met de creativiteitsprijs ter waarde van 1000 euro. Het koor zal het geld inzetten om van hun jubileumconcert een groot succes te maken.