Onder invloed bij controle

EERBEEK - Op maandag 7 oktober omstreeks 01.15 uur werd een voertuig gecontroleerd op de Loenenseweg te Eerbeek. Het bleek dat de bestuurder onder invloed van drugs was. De bestuurder is aangehouden en meegenomen naar bureau van politie voor een bloedafname. De uitslag zal over enkele weken bekend zijn.

Inbraken

EERBEEK - In de nacht van 7 op 8 oktober zijn van enkele bestelbusjes de ramen ingeslagen op zoek naar een buit. Deze inbraken vonden plaats in de omgeving van Papiermakerserf/ Kolenbranderserf. De politie kwam op enig moment een man tegen die nog gesignaleerd stond en werd aangehouden. Hij kon niet worden gelinkt aan de inbraken.

Kluisje gevonden

EERBEEK - Op dinsdag 8 oktober omstreeks 12.35 uur werd een sleutelkluisje aangetroffen op de Loenenseweg te Eerbeek. Het was duidelijk te zien dat deze van een muur was gerukt en getracht was open te breken. Onbekend waar dit sleutelkastje gehangen heeft.

Geluidsoverlast

EERBEEK - Op donderdag 10 oktober omstreeks 00.25 uur kreeg de politie melding van geluidsoverlast op het Odinkerf te Eerbeek. De muziek stond erg hard en op dringend verzoek van de politie om de muziek zachter te zetten werd niet gereageerd. Hierop is de apparatuur in beslag genomen. De bewoner van het pand werd aangehouden.