Schrikreactie

EERBEEK - Op vrijdag 4 oktober omstreeks 17.00 uur vond er een aanrijding plaats op de Nobelstraat te Eerbeek. Bij het inparkeren reed het voertuig iets naar achteren om goed in te parkeren. Achter dit voertuig stond inmiddels een ander voertuig en die schrok van deze manoeuvre en reed vervolgens ook naar achteren. Hierbij botste dit voertuig tegen een ander voertuig.

Waarschuwing

BRUMMEN - Een inwoner uit de gemeente Brummen had gereageerd op een advertentie van Marktplaats. Er werd een overeenkomst gesloten en de verkopende partij verstuurde een link om hiermee te kunnen betalen. Deze link werkte niet maar waren diverse bedragen van de rekening gehaald. Waarschuwing!! Gebruik alleen de link van Marktplaats en ga niet in op tikkies of betaalverzoeken van aanbieders.

Tegen een boom

BRUMMEN - Op vrijdag 4 oktober omstreeks 23.25 uur reed een bestuurder van een personenauto op de Voorsterweg te Brummen. Waarschijnlijk door het vochtige wegdek raakte betrokkene van de weg en botste tegen een boom. De bestuurder van het voertuig was lichtgewond maar behoefde niet naar het ziekenhuis. Er was geen alcohol/ drugs in het spel.

Diefstal fietsen

EERBEEK - Bij een restaurant aan de Kanaalweg te Eerbeek zijn 2 elektrische fietsen weggenomen. Dit moet gebeurd zijn op zaterdag 5 oktober tussen 19.00 uur en 24.00 uur. De fietsen waren van het merk Gazelle.