Brandalarm

EERBEEK - Op donderdag 26 september omstreeks 12.50 uur kwam er bij de politie de melding binnen dat bij een woning aan de Nobelstraat te Eerbeek het brandalarm af ging. De bewoonster bleek een oudere dame van 85 jaar die een saucijzenbroodje te lang in de magnetron had laten staan. De politie heeft de stekker van de magnetron uit het stopcontact gehaald.

Diefstal blauwe papiercontainer

EERBEEK - Tussen vrijdag 27 september 20:00 uur en zaterdag 28 september 14:00 uur is aan het Stokerserf te Eerbeek een blauwe papiercontainer gestolen.

Vernieling aan auto

EERBEEK - Tussen zondag 29 september om 01:00 en maandag 30 september te 8:15. Is aan de Offenbachstraat te Eerbeek een vernieling aan een auto gepleegd. Van een Subaru is de ruitenwisser afgebroken en de rechter buitenspiegel hing los.

Poging diefstal aanhangwagen

BRUMMEN - Op maandag 30 september tussen 5:00 en 5:30 uur is aan de Zutphensestraat te Brummen geprobeerd een aanhangwagen te stelen. Het disselslot werd stukgemaakt. De daders zijn bij hun poging gestoord en er vandoor gegaan.

Verlaten plaats ongeval

EERBEEK - Op maandag 30 september tussen 18:30 en 22:30 uur is er aan de Enkweg te Eerbeek iemand met de auto tegen een geparkeerde Volkswagen Golf gereden. De dader heeft geen gegevens achter gelaten. Er was schade ontstaan aan de kentekenplaathouder, bumper en sierlijst.