Kracht & Vlugheid voortaan sportvereniging

EERBEEK - Na de zomerperiode is 'gymvereniging Kracht & Vlugheid" in Eerbeek begonnen onder een nieuwe naam: 'Sportvereniging Kracht & Vlugheid Eerbeek' met natuurlijk ook een nieuw logo.

Van oorsprong is Kracht & Vlugheid vooral een gymnastiekvereniging, welke opgericht is in 1926. Door de jaren heen is het assortiment aan sporten gegroeid en diverser geworden. Momenteel zijn er zo'n 250 leden verdeeld over 19 verschillende groepen, naast gym voor zowel volwassenen als jeugd, zijn er ook een heel aantal groepen voor BBB, Total body work out, zumba en zelfs een heren volleybalteam.

Goed gevuld bestuur

Voor het bestaan van deze vereniging is een compleet bestuur van belang. Na een oproep eind 2018 heeft K&V weer een goed gevuld bestuur, dat inmiddels drukdoende is met een modernisatie slag. Voor diverse lokale sportverenigingen is het lastig om nieuwe bestuursleden te vinden. Eigenlijk is dit vreemd, als je beseft dat iedereen die je spreekt het heel belangrijk vindt, dat een dorp als Eerbeek een leuk en vooral betaalbaar aanbod moet houden voor sport. Belangrijk voor jong en oud. Dat kan echter alleen als er vrijwilligers zijn die de verenigingen draaien. Vaak gehoorde opmerking is dat we allemaal al druk zijn met werk, gezin en andere bezigheden. Maar als niemand tijd heeft, betekent dat het einde van de Eerbeekse verenigingen!

Ook bij K&V is er behoefte aan 2 aanvullende bestuursleden. Wanneer u het bestuur wilt versterken, mail dan met bestuur@krachtenvlugheid.eu Het is ook mogelijk om een proefles te volgen. Kijk op www.krachtenvlugheid.eu voor lestijden en aanbod.