Diploma Cambridge English geeft voorsprong

REGIO - Achttien derdejaars leerlingen van Het Rhedens Dieren hebben met succes het Cambridge English examen afgelegd: 11 op FCE niveau en 7 op CAE niveau. Hiermee hebben zij een voorsprong op vervolgopleidingen en de arbeidsmarkt. Het certificaat kent een internationale status en wordt door grote multinationals erkend als zijnde de normbeheersing van de Engelse taal.

Voorafgaand aan het examen, werden de leerlingen van Het Rhedens Dieren gedurende twee jaar inhoudelijk gecoacht en getraind door docent Engels de heer Frank Volmerink.

Het Cambridge Certificate is een waardevolle aanvulling op het reguliere Engels. De geslaagden beheersen wereldtaal nummer één in woord en geschrift op een bovengemiddeld niveau. Het Cambridge Certificaat verlaagt drempels en geeft een voorsprong bij toelating tot (internationale) studies en beroepen.

Leren, ontplooien, samenleven

Het Rhedens is een algemeen bijzondere scholengemeenschap voor iedereen. Het doel van ons onderwijs is leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op het vervolgonderwijs, de arbeidsmarkt en de samenleving, én bijdragen aan hun persoonlijke vorming. Alleen een diploma halen vindt het Rhedens niet genoeg. Ze willen dat de leerling zijn talenten maximaal ontplooit en zich ontwikkelt tot een betrokken, sociale en zelfbewuste deelnemer aan de samenleving. Daarom is het motto op het Rhedens 'leren, ontplooien, samenleven'.