Tolzichtmarkt spullen

BRUMMEN - Voor de in het najaar van 2020 te houden Tolzichtmarkt kunt u op zaterdag 5 oktober 2019 van 10.30 tot 12.00 bij Tolzicht, Burg, de Wijslaan 35 Brummen, spullen inleveren uit grootmoeders tijd, boeken, speelgoed, elektra, CD's, Dvd's enz.


Hongerpotjes

BRUMMEN - In de loop van de komende week (week 40) zullen de medewerkers van de welbekende Hongerpot weer bij u langs komen om de inhoud van de potjes op te halen. Er wordt gehoopt op een gulle gift, want alle hulp voor de lopende en nieuwe projecten in Afrika en India zijn meer dan nodig!! Wilt u ook een Hongerpotje thuis of meer weten? 06-29191384, of kijk op www.hongerpot.nl.


Oud Papier Eerbeek

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht in de volgende straten
(4e zaterdag); Veldweg, Rentmeesterstedeweg, Rentmeesterhof, en de wijk "Werfakker" (het gebied binnen de (incl.) Ringlaan, Groeneweg, (excl.) Boerenstraat en de spoorlijn). De containers dienen voor 08:30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in (!) de container.


Tot Ons Genoegen

EERBEEK - Op dinsdag 1 oktober houdt vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek haar maandelijkse ledenvergadering in het Tjark Riks Centrum te Eerbeek, aanvang 19.30 uur. Naast de vaste agendapunten is er een tafelkeuring voor kromsnavels, waarbij de aangeboden vogels zullen worden beoordeeld door een keurmeester van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. De toegang is gratis.