Diefstal geld.

EERBEEK - Tussen vrijdag 20 september 2019 te11:15 uur en zaterdag 21 september 2019 te 10:00 uur is er een diefstal gepleegd uit de kleedkamer van een bedrijf aan de Coldenhovenseweg te Eerbeek. Een werknemer had zijn broek met portemonnee opgeborgen in zijn locker. Bij het omkleden ontdekte hij dat het papiergeld uit zijn portemonnee gestolen was.

Vernieling auto

BRUMMEN - Tussen zaterdag 21 september 22:00 uur en zondag 22 september 2019 16:01uur, is bij een Citroen cactus over de voorruit, motorkap, ruiterwissels, voorbumper en de motor zijn beschadigd heet frituurvet/olie gegooid. Dat is gebeurd aan de Havikstraat te Brummen.

Aanrijding letsel

BRUMMEN - Op zondag 22 september omstreeks 11:30 vond op de Brummenseweg kruising Dierenseweg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motor. De bestuurder van de personenauto zag te laat dat de motorrijder af sloeg. De motorrijder kwam ten val en is per ambulance naar het ziekenhuis in Apeldoorn vervoerd.

Aanrijding met letsel.

EMPE - Op zondag 22 september om 19:45 uur vond op de Voorsterweg te Empe een aanrijding plaats tussen twee fietsers. De ene fietser raakte het achterwiel van de voor haar fietsende fietser en kwam ongelukkig ten val. De fietser is met een forse hoofdwond per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Zutphen.