Afbeelding

Mooie spullen en echt geen rommel op deze Kerkenmarkt!

EERBEEK - Op zaterdag 5 oktober zal er bij de Kruiskerk weer de grote kerkenmarkt worden gehouden. In de kerkzaal kan er weer gezocht worden tussen vele duizenden boeken, kramen met antiek, handwerken, curiosa en nieuwe spullen.

In de Bongerd, achter de kerk, zullen elektrische apparaten, schilderijen, lp's, cd's en dvd's te koop zijn.

De dr. Gunningstraat is die dag afgesloten voor verkeer en voorzien van een heleboel kramen met speelgoed, hout en riet, tassen en kleden, kerstspullen, potten en pannen, grote spullen, grote spullen, spellen en puzzels en een heleboel meer. Het is geen rommelmarkt; rommel wordt er niet verkocht! Wel een heleboel mooie spullen die ingebracht zijn en daarna goed gesorteerd.

Nieuw dit jaar is een gezellig eetplein, achter de kerk; bij de Bongerd. Daar kan men genieten van oliebollen, hamburgers, patat, een drankje en lekker zitten om bij te praten en uit te rusten. Verder zullen er mooie bloemstukjes verkocht worden en zal er bij droog weer een springkussen staan. Voor het rad van avontuur hebben vele plaatselijke middenstanders leuke prijzen beschikbaar gesteld. Het belooft een gezellige dag te worden dus houd deze eerste zaterdag in oktober vrij! Welkom op zaterdag 5 oktober van 9.00 tot 15.00 uur aan de dr. Gunningstraat in Eerbeek.