ZZ Top formatie bij Covertijd in de Vroolijkheid

BROEK/ BRUMMEN - Onder de titel 'Covertijd bij de Vroolijkheid' is er in de De Vroolijke Frans in Broek/Brummen op donderdag 3 oktober alle aandacht voor de Amerikaanse band ZZ Top. De entree is € 5,- en de avond start om 21.00 uur. Als u bij de Vroolijke frans dineert deze avond is de entree gratis.

Onder de slogan 'Covertijd in de Vroolijkheid', zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis. Op deze avond zal een gelegenheidsformatie de grootste hits spelen van deze Southernrockband uit Houston: ZZ Top.

De band voor deze covertijd editie bestaat uit; Mike Donkers (gitaar/zang) Harm van Essen (gitaar/zang) Henk Poorterman (bas) en Len Harmsen (drums0. De muzikanten van deze coverband komen uit verschillende bands en het belooft weer een heel bijzondere avond te worden in het cultuurcentrum van Broek.

Bij het covertijdprogramma staat op 7 november De Dijk centraal. Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kunt u bekijken op de website: www.devroolijkefrans.nl of u kunt bellen naar 0575-561719