Diefstal fiets

EMPE - Op woensdag 11 september tussen 10:30 en 17:20 is bij het station te Empe aan de IJsselstraat een afgesloten damesfiets gestolen. Het betrof een Gazelle, type Lady, kleur mat zwart, met een rek voorop, zonder mand. De fiets had een bruin zadel en bruine handvatten met versnelling en handremmen.

Inbraak bedrijf

BRUMMEN - Tussen woensdag 11 september te 7:00 en donderdag 12 september te 8:30 uur is er ingebroken in een bedrijf aan het Rhienderstein te Brummen. Om binnen te komen en bij het doorzoeken van het pand is grof geweld gebruikt. Er waren onder andere twee kluizen open gebroken.

Poging zelfdoding

BRUMMEN - Op woensdag 11 september om 17:30 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er iemand voor de trein wilde springen op het station in Brummen. De politie trof daar een verwarde man aan die werd tegen gehouden door familie. Meneer is afgeleverd bij zijn woning en de crisisdienst van GGNet nam de behandeling over.

Vernieling/ Mishandeling

EERBEEK - Op zondag 15 september tussen 1:45 en 2:00 uur zijn bij een pand aan de Coldenhovenseweg te Eerbeek van diverse aldaar staande auto's ruiten kapot geslagen. Ook is er een ruit van de woning vernield. De bewoner trof de twee daders en er ontstond een worsteling. Daarbij liep hij meerdere klappen op. De daders zijn ontkomen

Verlaten plaats ongeval

BRUMMEN - Op zondag 15 september tussen 15:30 en 17:30 uur is op de parkeerplaats bij kasteel Engelenburg aan de Eerbeekseweg te Brummen een auto aangereden. De eigenaar ontdekte dat er een grote deuk en een kras in de achterbumper zat en. Het betrof een Toyota Auris, kleur grijs. De dader had geen gegevens achter gelaten.

Winkeldiefstal

EERBEEK - Op maandag 16 september tussen 16:35 en 16:55 is er bij een supermarkt aan de Stuijvenburchstraat een winkeldiefstal gepleegd. De dader is betrapt en heeft een winkelverbod voor twee jaar gekregen en een boete van 181 euro.

Algemene opmerking

Indien u een conflict heeft met uw buren dan kunt u bij de gemeente Brummen om Buurtbemiddeling vragen. Zij kunnen onafhankelijk uw verhaal aanhoren en kijken naar een oplossing.

Mocht u getuige zijn geweest van bovenstaande incidenten of u kunt mee helpen bij het opsporen van mogelijke daders bel dan de politie: 0900-8844