Afbeelding

Geslaagde markt bij De Mollenhof

BRUMMEN - Al maanden waren voor – en achter de schermen de voorbereidingen in volle gang, maar op zondag 8 september jl. was het dan zover. Het terrein van de Mollenhof was voor de vierde keer omgetoverd tot een prachtige markt locatie.

Het bleef droog en ook de zon brak door. Er was van alles te proeven- en beleven. Er waren diverse markt- en informatie kramen, oude ambachten toonden hun kunsten, je kon je laten masseren. Overal waren zitjes gecreëerd en op het podium waren optreden te beluisteren van de koren Chic en Shanty en Vox Tunes. Chansonnier Marcel Bugter en singer-songwriter Robert Kersten zorgden in de middag voor een intieme sfeer. Ondertussen kon iedereen genieten van de zon, gezellige ontmoetingen met elkaar en een hapje en drankje.

Er was een veiling met gesponsorde prijzen, iets waar de Mollenhof heel dankbaar voor is! De totale opbrengst was bestemd voor de duofiets waar de Mollenhof voor aan het sparen was. En er is nu voldoende geld bij elkaar gebracht voor dit geweldige vervoermiddel!