Hond loopt op 100km weg

BRUMMEN - Op vrijdag 6 september omstreeks 19.50 uur kwam de melding binnen dat er een hond op de 100 km weg zou lopen (Wapsumsestraat). Uiteindelijk werd de hond door de eigenaren aangetroffen en bleek al 2 dagen weg te zijn. Baasje en hond zijn weer herenigd.

Vernieling aan school

BRUMMEN - Op zaterdag 7 september tussen 18.00 uur en 21.45 uur is er aan een school aan de Troelstralaan te Brummen een buitenkraan van een school vernield. Tevens is een bank verplaatst en een schoolbel buiten aan de muur vernield.

Diefstal fiets

BRUMMEN - In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 september is een fiets aan de Knoevenoordstraat te Brummen weggenomen. Betreft een Gazelle herenfiets type Grenoble.

Ladder gestolen

BRUMMEN - Op maandag 8 september tussen 00.05 uur en 00.56 uur is bij een bedrijf aan de Rhienderstein een ladder weggenomen. Er zijn camerabeelden aanwezig en deze worden nu onderzocht door de politie.

Dreiging met mes

EERBEEK - Op dinsdag 10 september omstreeks 15.25 uur kwam de melding van een buurtbus in Eerbeek dat een man met een mes dreigend op mensen afliep. Dit incident vond plaats op de Jan Mankesstraat. De politie was snel ter plaatse en kon de man na een korte achtervolging aanhouden. Er werd bij de man een mes aangetroffen.

2 verdachte personen op de vlucht

EMPE - Op woensdag 11 september omstreeks 10.00 uur kwam de melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Emperweg te Empe. De politie ging ter plaatse en zagen bij aankomst bij de woning 2 personen bij de woning. De personen renden een maisveld in. Met behulp van diverse eenheden zoals een helikopter en diensthond zijn uiteindelijk beide personen aangehouden. Het onderzoek loopt maar mooie vangst!

Kop-staart botsing

BRUMMEN - Op woensdag 11 september omstreeks 17.25 uur vond er een zogenaamde kop/staart botsing plaats op de IJsselgouw te Brummen. Een voertuig remde niet tijdig en een forse aanrijding was het gevolg. Beide voertuig dienden afgesleept te worden.

Algemene opmerking

Indien u een conflict heeft met uw buren dan kunt u bij de gemeente Brummen om Buurtbemiddeling vragen. Zij kunnen onafhankelijk uw verhaal aanhoren en kijken naar een oplossing.