Verlies en dan.....

HALL/ REGIO - De protestantse kerken uit Klarenbeek, Voorst, Wilp en Hall organiseren op donderdag 3 oktober 2019 een open avond over het onderwerp 'Verlies … en dan verder'.

Deze avond is bedoeld voor een ieder die een dierbare aan dood heeft verloren. Dhr. Marinus van den Berg zal uit zijn jarenlange ervaring en betrokkenheid bij dit onderwerp spreken. Hij was werkzaam als pastor en geestelijk verzorger in zorginstellingen, waaronder Randerode in Apeldoorn. In zijn werk begeleidde hij velen in tijden van rouw en verlies.Het verlies van een dierbare is een diep leed. Het leven komt in het onbekende gebied van verdriet en rouw. Alles is anders en niets spreekt meer vanzelf. Relaties tot mensen worden anders, gebeurtenissen staan in een ander licht. En al zoekende probeer je hierin een weg te vinden. Op deze avond vertelt Marinus van den Berg over het vinden van wegen die voor ieder mens weer anders zal zijn. Deze avond mag u luisteren en is er na de koffie en thee pauze gelegenheid tot het stellen van vragen en in gesprek te gaan. Locatie: Kerkgebouw PKN, Woudweg 121, 7381BB Klarenbeek Aanvang: 19.30 uur en de toegang is vrij. Na deze avond kunt u zich ook aanmelden voor een drietal bijeenkomsten in het najaar.

Meer info over deze najaarsbijeenkomsten of aanmelden: Wilma Steenbeek: steenbeekpkn@gmail.com / 06-44588995 of Jolanda Aantjes: pastorhallvoorstonden@gmail.com / 06-33860231