Afbeelding

Vrouwenvoetbal vv Oeken 30+ ging weer fanatiek van start!

OEKEN - Woensdagavond ging bij vv Oeken het VR30+ 7vs7 team van start! Na een welkomstwoord door voorzitter Emile Jager werd er door de 21 aanwezige speelsters al meteen fanatiek getraind o.l.v. Arenda Oudbier en Claudia Mediati.

Na een goede warming-up kwam het leren of weer ophalen van de basis voetbalvaardigheden uitgebreid aan bod. Afgesloten werd met een grote partij.

Over de vereniging

Voetbalvereniging vv Oeken heeft haar basis in Brummen en is opgericht op 5 oktober 1928. De vereniging is genoemd naar het gelijknamige buurtschap gelegen op enkele kilometers ten noorden van Brummen, daar waar deze voetbalclub, dus al 90 jaar geleden begon. Het sportpark ligt aan de rand van het dorp Brummen, de plaats waar, naast de kernen Leuvenheim en Oeken, de meeste van de ruim 400 leden wonen. Voor de ca. 300 spelende leden heeft de club momenteel vier seniorenteams spelend in de zaterdagcompetitie. Het eerste elftal is ingedeeld in de 3e klasse A. Het vrouwenvoetbal wordt, mede door de knappe prestaties van ons nationaal team de Oranjeleeuwinnen, steeds populairder!

In het najaar

Het najaar wordt gebruikt om iedereen de nodige voetbaltrucs aan te leren zodat in het voorjaar gestart kan worden in de VR30+ 7vs7 competitie op vrijdagavond. Ook enthousiast? Het team traint elke woensdag om 20.30 uur op Sportpark De Overkant. Kom gerust een keer meedoen!