Afbeelding

Laatste rommelmarkt van dit jaar!

LOENEN - Binnenkort is het zover en organiseert Kringloop de Waterlelie weer de laatste rommelmarkt voor dit jaar op de parkeerplaats voor de deur. Het geld dat is opgehaald aan de verhuur van de grondplekken word gebruikt om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. ADRA werkt wereldwijd voor en met mensen die in moeilijke omstandigheden leven om samen een goede en positieve verandering teweeg te brengen. Vorige keer niet de kans gehad om te staan? Mis het dan nu niet! 29 sept Hameinde 13, Loenen 10:00-16:00 Toegang gratis. Voor meer info over grondplekken of andere vragen, mail naar Kringloop.dewaterlelie@gmail.com, of bel naar 0683912863.


Dorpsraad van start

EERBEEK/ HALL - Dorpsraad Eerbeek-Hall start na de vakantieperiode weer op. Woensdag 11 september is daarom voor inwoners van Eerbeek en Hall weer een inloopmoment gepland. Bestuursleden ontvangen bezoekers graag tussen 19.00 en 19.30 u in het Tjark Rikscentrum. Wilt u de Dorpsraad iets mededelen, vragen stellen, tips geven, meedenken, situaties voorleggen betreffende (verbetering van) de leefomgeving: welkom! U kunt Dorpsraad Eerbeek-Hall ook altijd via mail benaderen op info@dorpsraadeerbeek-hall.nl.


Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht in wijk Eerbeekse Enk (1e zaterdag); dat is het gebied binnen de (incl.) Loenenseweg, Veldkantweg en de (excl.) Coldenhovenseweg. De containers dienen voor 08:30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in (!) de container.