Gestolen BMW aangetroffen

BRUMMEN - Op woensdag 28 augustus omstreeks 06.30 uur werd een bedrijfspand aan de Rhienderstein te Brummen gecontroleerd. In het pand werd een gestolen BMW aangetroffen. In het pand zijn 3 personen aangehouden. In het pand werd nog een gestolen BMW aangetroffen en diverse auto-onderdelen van diefstal afkomstig. De verdachten zijn ingesloten en verder onderzoek wordt gedaan.

Asociaal rijgedrag

BRUMMEN - Op donderdag 29 augustus omstreeks 23.15 uur werd door een meldster gemeld dat een personenauto zeer asociaal reed en bijna een voetganger had geschept op de Voorsterweg te Brummen. Het kenteken werd door de getuige goed genoteerd. Het bleek dat de zoon van kentekenhouder de auto had geleend.

Aanrijding met letsel

BRUMMEN - Op zaterdag 31 augustus omstreeks 15.30 uur vond een aanrijding met letsel plaats op de Wapsumsestraat (N345) te Brummen. Door een voertuig werd geen voorrang verleend en beide bestuurders zijn met licht letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Beide personenauto's moesten afgesleept worden.

Bestuurder onder invloed

BRUMMEN - Op zondag 1 september omstreeks 16.50 uur werd een voertuig gecontroleerd op de Gravenstraat te Brummen. Volgens de Meldkamer stond er een signaal op dit voertuig dat de bestuurder mogelijk onder invloed van drugs/alcohol kan verkeren. Bij controle testte de bestuurder positief op drugs.