Afbeelding

Eerbeek Outdoor geslaagd evenement

EERBEEK - Festival Eerbeek Outdoor was het afgelopen weekend niet te missen in het centrum van Eerbeek. Een grote tent op het Kerstenterrein, veel felgekleurde springkussens en een gezellige sfeer.

Zaterdagmiddag was gereserveerd voor de kinderen, zij konden naar hartenlust springen op de vele kussens en lasergamen in de tent. Dat mooi weer ook een nadeel kan zijn voor buitenactiviteiten bleek wel, eigenlijk was het veel te warm om te springen. Maar de helden die er waren vermaakten zich prima.

Groot was de tegenstelling toen 's avonds bij het begin van de Qmusic Foute Party XXL de hemelsluizen opengingen. Alle stoppen knalden eruit en de organisatoren hadden de grootste moeite om de tent op de grond te houden. De ruim 1000 bezoekers moesten even wachten voor ze naar binnen konden waardoor de start ietwat chaotisch verliep. Volgens OVE voorzitter Alice Weltevreden was het aantal personeelsleden al behoorlijk opgeschaald toen in de laatste paar dagen de voorverkoop van kaarten hard was gegaan. 'Maar na het noodweer kwam de jeugd met grote getale tegelijk binnen en ontstonden er lange rijen voor de muntverkoop en de tap, dat was natuurlijk jammer, maar de sfeer was prima!'

Zondag was de Zeskamp. Twaalf teams streden fanatiek om de eer. Bij de heren won het team van LK Elektra, bij de dames team Mensink mode. Na de prijsuitreiking werd het afsluitende feest nog erg gezellig.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding