Inbraak woning

TONDEN - Tussen vrijdag 26 juli tussen 11:15 en 12:15 uur is er ingebroken in een vrijstaande woning aan de Hoevensteeg te Tonden. Men is binnengekomen door een raam open te breken. De gehele woning was doorzocht. Er zijn onder andere geld en sierraden gestolen.

Aanrijding letsel

EERBEEK - Op vrijdag 26 juli om 15:35 vond op de kruising van de Loubergweg met het Soerense Zand een aanrijding tussen een personenauto en een motor plaats. De bestuurder van een personenauto zag de motorrijder over het hoofd. Beide voertuigen moesten worden afgesleept. De motorrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Diefstal bromfiets

BRUMMEN - Tussen zondag 28 juli 18:30 en maandag 29 juli 0:30 uur is aan de Wezeboom te Brummen een bromfiets gestolen. De bromfiets was van het merk La Souris, type Trendy Retro, bronskleurig. De bromfiets was voorzien van een hoog windscherm.

Aanrijding materieel

EERBEEK - Op dinsdag 30 juli om 10:30 uur vond op de kruising van de Dierenseweg/Eerbeekseweg/N787 een aanrijding tussen twee personenauto's plaats. De afslaande auto verleende geen vrije doorgang aan de tegemoet komende auto. Beide auto's moesten worden afgesleept.

Inbraak garage

BRUMMEN - Op dinsdag 30 juli tussen 12:15 en 15:25 uur is er uit een schuur aan de Voorsterweg gereedschap en twee Zundapp bromfietsen.