Vernieling

EERBEEK - Tussen woensdag 10 juli tussen 06:00 en donderdag 11 juli 10:00 uur is bij een school aan de Lorenzstraat te Eerbeek het ijzeren basketbalnet volledig vernield door vandalen.

Inbraak woning

BRUMMEN - Op donderdag 11 juli tussen 8:00 en 12:30 uur is aan de Narcisstraat te Brummen ingebroken in een vrijstaande woning. Er was een raam open geforceerd en de slaapkamer was doorzocht.

De dader had de deuren van de slaapkamer aan de binnenzijde op slot gedaan. Bewoner kwam erachter toen ze de slaapkamer in wilde gaan en de deur op slot bleek te zitten.

Aanrijding twee personenauto's

BRUMMEN - Op zaterdag 13 juli omstreeks 15:30 uur vond op de Zutphenseweg te Brummen een aanrijding tussen twee personenauto's plaats. Beide auto's waren dusdanig beschadigd dat deze afgesleept moesten worden.

Motor klapt op bestelbus

EERBEEK - Op maandag 15 juli omstreeks 16:00 vond op de Harderwijkerweg te Eerbeek een zogenaamde kop/staart aanrijding plaats.

De bestuurder van een motor had te laat in de gaten dat de voor hem rijdende bestelbus hard remde voor een daarvoor rijdende personenauto die links af sloeg.

De bestuurder van de motor is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel maar kon zelfstandig zijn weg vervolgen. De motor moest worden afgesleept.